a)      trzy rodzaje foremek do pieczenia,     
   b)      torebki do przygotowywania potraw w piekarniku lub grillu,
   c)       rękaw do pieczenia z dwoma rodzajami klipsów.
       Mogę powiedzieć,że ciasto drożdżowe "wyszło" z foremek bez problemu i co ważne przepyszne:) 
·        
Foremka A –
foremka papierowa
·        
Foremka B –
foremka aluminiowa
·        
Foremka C – foremka
aluminiowa z silikonowanym papierem do pieczenia
                   Moim zdaniem najbardziej spisała się foremka papierowa, później z papierem na końcu aluminiowa. Mimo, że z wszystkich foremek udało się wyciągnąć ciasto bez problemu, tak na aluminiowej foremce zostały cząsteczki ciasta:) 
R                                Rękaw do pieczenia wraz z dwoma rodzajami klipsów, które różnią się ilością
„ząbków”.
               W rękawie upiekliśmy filety z kurczaka. Niby nie było dużej różnicy , oba klipsy                          trzymały  super potrawę podczas pieczenia lecz na sam koniec klips A lepiej było               ściągnąć  niż   klips B, więc tym wygrał klips z mniejszą ilością ząbków:)
torebki do
pieczenia potraw na:
·       Grillu
·       W piekarniku (ruszta, blacha do pieczenia)

 
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz