a) trzy rodzaje foremek do pieczenia,
b) torebki do przygotowywania potraw w piekarniku lub grillu,
c) rękaw do pieczenia z dwoma rodzajami klipsów.
Mogę powiedzieć,że ciasto drożdżowe "wyszło" z foremek bez problemu i co ważne przepyszne:)
·
Foremka A –
foremka papierowa
·
Foremka B –
foremka aluminiowa
·
Foremka C – foremka
aluminiowa z silikonowanym papierem do pieczenia
Moim zdaniem najbardziej spisała się foremka papierowa, później z papierem na końcu aluminiowa. Mimo, że z wszystkich foremek udało się wyciągnąć ciasto bez problemu, tak na aluminiowej foremce zostały cząsteczki ciasta:)
R Rękaw do pieczenia wraz z dwoma rodzajami klipsów, które różnią się ilością
„ząbków”.
W rękawie upiekliśmy filety z kurczaka. Niby nie było dużej różnicy , oba klipsy trzymały super potrawę podczas pieczenia lecz na sam koniec klips A lepiej było ściągnąć niż klips B, więc tym wygrał klips z mniejszą ilością ząbków:)
torebki do
pieczenia potraw na:
· Grillu
· W piekarniku (ruszta, blacha do pieczenia)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz